Bio

Valmistuin pianonsoitonopettajaksi Keski-Suomen konservatoriosta vuonna 1997 ja suoritin diplomitutkinnon klassisesta pianonsoitosta vuonna 1999. Olen opiskellut myös laulua mm. Johanna Iivanaisen ja Riitta Keräsen johdolla. Omaa musiikkia on tullut julkaistua neljän albumin ja kahden sinkun verran. Debyyttilevy Tarinan tyttö ilmestyi vuonna 2008. Uusin lastenlevyni (Vahtikoira karkuteillä) oli EMMA-ehdokkaana 2016

Olen säveltänyt musiikkia myös lukuisiin eri näyttämöteoksiin kuten Kartanoteatterin näytelmään Iiris Rohkea (2012) ja Teatteri Avoimien ovien teokseen Jokapäiväinen leipämme (2008).

Toimin muusikkona, laulajana, lauluntekijänä ja näyttelijänä Musiikkiteatteri Kapsäkissä. Olen improvisaatioryhmä Häpeämättömien ja Improsiskojen pianisti. Esiinnyn paljon myös  soolona esittäen niin omaa musiikkia kuin lainakappaleitakin. Omiin teoksiin pohjautuvat esitykset ovat vierailleet mm. KOM-teatterissa, Tampereen teatterikesässä, Maailma kylässä -festivaaleilla sekä Valkeakosken työväenmusiikkitapahtumassa. Esiinnyn säännöllisesti monien eri artistien, kuten Susanna Haaviston, Katriina Honkasen ja Eija Ahvon kanssa. Toimin myös valmentajana lauluntekijäkoulutuksissa yhdessä Heikki Salon ja Eija Hinkkalan kanssa.

Olen sekä Teoston että Elvis ry:n jäsen ja toimin opetushallituksen nimeämässä musiikkialan tutkintotoimikunnassa. Minut on myös valittu Musiikkiteatteri Kapsäkin taiteilijajäseneksi. Sävellyskilpailupalkinnoista mainittakoon Ylen levylautakunnan 1. sija kolmasti ja Kotkan merisävellyskipailun 2. sija vuonna 2005. Toimintaani ovat tukeneet ESEK, Taiteen keskustoimikunta sekä valtion säveltaidetoimikunta.