Bio

Valmistuin pianonsoitonopettajaksi Keski-Suomen konservatoriosta vuonna 1997 ja suoritin diplomitutkinnon klassisesta pianonsoitosta vuonna 1999. Olen opiskellut myös laulua mm. Johanna Iivanaisen ja Riitta Keräsen johdolla. Omaa musiikkia on tullut julkaistua neljän albumin ja neljän sinkun verran. Debyyttilevy Tarinan tyttö ilmestyi vuonna 2008. Uusin lastenlevyni (Vahtikoira karkuteillä) oli EMMA-ehdokkaana 2016. Minut tunnetaan parhaiten laulustani “Jouluaaton aamu kolmosratikassa”.

Olen säveltänyt musiikkia myös lukuisiin eri näyttämöteoksiin kuten Musiikkiteatteri Kapsäkin Närpiäiset -musiikkinäytelmään (2018) ja Vantaan näyttämöllä kantaesityksensä saavaan, Juha Hurmeen uuteen Rehu-Virtanen -näytelmään (2019).

Toimin muusikkona, laulajana, lauluntekijänä ja näyttelijänä Musiikkiteatteri Kapsäkissä. Olen improvisaatioryhmä Häpeämättömien ja Improsiskojen pianisti. Esiinnyn paljon myös  soolona esittäen niin omaa musiikkia kuin lainakappaleitakin. Omiin teoksiin pohjautuvat esitykset ovat vierailleet mm. KOM-teatterissa, Tampereen teatterikesässä, Maailma kylässä -festivaaleilla sekä Savonlinnan oopperajuhlilla. Esiinnyn säännöllisesti monien eri artistien, kuten Susanna Haaviston, Katriina Honkasen ja Eija Ahvon kanssa. Toimin myös valmentajana lauluntekijäkoulutuksissa yhdessä Heikki Salon ja Eija Hinkkalan kanssa.

Olen Suomen Musiikintekijät ry:n ja Musiikkiteatteri Kapsäkin hallituksen jäsen. Sävellyskilpailupalkinnoista mainittakoon Ylen levylautakunnan 1. sija kolmasti ja Kotkan merisävellyskipailun 2. sija vuonna 2005. Toimintaani ovat tukeneet MES, Taiteen keskustoimikunta sekä valtion säveltaidetoimikunta.